Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012






 Anny

 Xantinidoy...  

 ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ POP ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!! 

ΟΜΟΡΦΗ,SEXY,ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ME MONAΔΙΚΗ ΦΩΝΗ!

Η Άννυ Ξαντινίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.
Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκδηλώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία με ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική τέχνη. Οι σπουδές της στο χορό αρχίζουν στο πλευρό του Φωκά Ευαγγελινού, χορεψε με τον Σάκη Ρουβά στα βραβεία mad 2009 

και σε συναυλίες του. Σημαντική η συμμετοχή της στα Special Olympics Athens 2011 σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού. 
Τις πρώτες γνώσεις στη μουσική τις αποκτά με τη καθοδήγηση της Julie Massino. Ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα με την αγαπημένη της δασκάλα Φρόσω Λάσκαρη. Παρακολουθεί μαθήματα χορωδίας και πιάνου. Συμμετέχει σε pop – rock groups. Στο χορό παίρνει άλλα δπτυχία στον μοντέρνο και στους λάτιν χορούς και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.
Δεν αργούν να την ανακαλύψουν και οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας. Έτσι πολύ γρήγορα συμμετέχει σε δουλειές του Φοίβου κάνοντας φωνητικά σε τραγούδια του Νίνο, της Έλλης Κοκκίνου και άλλων καλλιτεχνών της εταιρίας Spicy.


Σύντομα έρχονται και οι συνεργασίες σε νυχτερινά μαγαζιά με δυνατά ονόματα του χώρου όπως τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Τάμτα, την Μαριάντα Πιερίδη, τον Νίκο Απέργη και τον TNS.
Η Άννυ ξεχωρίζει εκτός από τη φωνή και τις χορευτικές της ικανότητες και για την έντονη και λαμπερή προσωπικότητα της κερδίζοντας την προσοχή σημαντικών προσώπων της δισκογραφίας.
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την πρώτη της προσωπική δουλειά σε συνεργασία με καταξιωμένα άτομα του χώρου.

Περισσότερα νέα έρχονται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!  Καθως αυτη την περιοδο θα τν βρειτε  στο    
<SENSE STAGE>live στη Δάφνη (έξω από το μετρό),ME  Γιαννη Μωραιτη,Δμητρα Μεταλλινου,Αγγελο Ανδριαννο,Κατερινα Κουκουρακη και Γιωργο Δουπη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου